Altijd vers
Passie voor koken
Persoonlijk
Vragen? 0527274327 of mail

Over ons

Aangenaam, wij zijn Slump Catering & Events en verzorgen al meer dan 30 jaar de leukste feesten en partijen. Jij kunt volop genieten van je feest, wij verzorgen alles van A tot Z. Wij leveren de buffetten, salades, soepen, hapjes, belegde broodjes, dranken, serviesgoed en eventueel extra buffet- of dinertafels . En na afloop doen wij de afwas.

Menu passend bij uw gelegenheid

Wij hebben een breed assortiment aan hapjes, deze passen we aan op producten uit het seizoen of trends zodat we altijd iets lekkers en herkenbaars serveren. Hetzelfde geldt voor de rest van onze buffetten. Valt de samenstelling niet helemaal in de ‘smaak’? Geen probleem! Onze koks bedenken graag een menu passend bij uw gelegenheid.

De kwaliteitsproducten van onze leveranciers en de passie voor het vak van onze koks vormen samen de ingrediënten alle buffetten, hapjes, belegde broodjes.

Door onze heldere werkwijze, een breed en compleet assortiment, een juiste prijs en kwaliteitsverhouding zetten we ons in noord -en midden Nederland op de kaart. Onze klanten zien ons als ideale feestpartner, doordat wij kwaliteit leveren, kennis van zaken hebben en meedenken.

Met zorg bereid

Door met zorg aan onze gerechten te werken, zijn deze van de hoogste kwaliteit. Onze HACCP-certificering garandeert een bewuste omgang met het assortiment en geeft garantie voor kwaliteit en veiligheid. De goede prijs- en kwaliteitsverhouding trekt onze klanten aan. Door steeds te vernieuwen en onze processen zo goed mogelijk te optimaliseren zijn wij in staat om te groeien.

Wil je meer informatie over voor bijvoorbeeld een grote groep personen, dan helpen wij je graag persoonlijk verder. Je kunt ons vrijblijvend bellen via 0527-274327 of vraag een offerte aan via sales@welkombijslump.nl

Allergenen of vragen?

Geef het aan tijdens het afrekenen of neem direct contact met ons op.

Populaire producten

Bouw je eigen burger

18,00 p.p. (vanaf 20) incl. btw
Levertijd: 2 dagen
Aantal
Totaal (incl. btw)

Erwtensoep

3,95 p.p. (vanaf 50) incl. btw
Levertijd: 2 dagen
Aantal
Totaal (incl. btw)

Griekse yoghurt

3,50 p.p. (vanaf 10) incl. btw
Levertijd: 2 dagen
Aantal
Totaal (incl. btw)

High Tea

17,25 p.st. (vanaf 15) incl. btw
 
Aantal
Totaal (incl. btw)
© 2021 www.ikwileenbuffetbestellen.nl | Ontwikkeld samen met Wefabric