Altijd vers
Passie voor koken
Persoonlijk
Vragen? 0527274327 of mail

Algemene voorwaarden

  1. Slump Catering & Events blijft te allen tijde eigenaar van het verhuurde materiaal.
  2. De huurder is aansprakelijk voor alle schade aangebracht aan het gehuurde materiaal tussen het moment van opbouwen of bezorgen van het materiaal en het moment van het afbreken of ophalen van het materiaal. Geconstateerde schade word direct of achteraf aan de huurder in rekening gebracht. Dit geldt ook voor vermissing.
  3. Een offerte kan tot twee keer kosteloos gewijzigd worden. Na het twee keer kosteloos wijzigen van een offerte, heeft Slump Catering & Events het recht om organisatiekosten in rekening te brengen.
  4. Bij bedragen vanaf € 5000,00 hanteren we de volgende betalingsregeling: een aanbetaling van 50%. De overige 50% wordt achteraf in rekening gebracht. We hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Zodra de aanbetaling is ontvangen wordt de order in behandeling genomen.
  5. Afhankelijk van de weersverwachting, kan het zijn dat de tent eerder of later dan afgesproken opgebouwd of afgebroken wordt.
  6. Afhankelijk van de drukte in de week van het evenement is het mogelijk dat sommige materialen niet met de eerste levering mee komen, maar nagebracht worden. Uiteraard zorgen wij er voor dat alles voor aanvang van het feest in zijn geheel klaar staat.
  7. Het is niet toegestaan om confetti af te steken in een tent.
  8. Bij windkracht 4 of hoger is het niet mogelijk om een aluhal op te zetten (afhankelijk van de plaats waar de tent gebouwd wordt).
  9. Bij windkracht 8 of hoger mag een pagodetent of aluhal niet opgebouwd zijn (afhankelijk van de plaats waar de tent gebouwd wordt).
  10. Bij windkracht 4 of hoger mag een stretchtent niet opgebouwd zijn (afhankelijk van de plaats waar de tent gebouwd wordt).

Lees hier onze volledige algemene voorwaarden >

Allergenen of vragen?

Geef het aan tijdens het afrekenen of neem direct contact met ons op.

Populaire producten

Appeltaart

3,50 p.st. (vanaf 20) incl. btw
 
Aantal
Totaal (incl. btw)

Bananencake

1,95 p.st. (vanaf 20) incl. btw
 
Aantal
Totaal (incl. btw)

Bourgondisch genieten

29,95 p.p. (vanaf 20) incl. btw
 
Aantal
Totaal (incl. btw)

De smaak van vroeger

18,95 p.p. (vanaf 20) incl. btw
 
Aantal
Totaal (incl. btw)
© 2024 www.ikwileenbuffetbestellen.nl | Ontwikkeld samen met Wefabric